Privacy Policy

8 Oct, 2020 policeapk_8gzb5w No Comments

Zásady ochrany osobních údajů pro http://www.policeapk

Na adrese www.policeapk.com, která je k dispozici na adrese http://www.policeapk.com, je jednou z našich priorit soukromí našich návštěvníků. Toto prohlášení o ochraně osobních údajů obsahuje typy informací, které web http://www.zeeteck.xyz shromažďuje a zaznamenává, a jak je používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a vztahují se na návštěvníky našeho webu, pokud jde o informace, které sdílejí nebo shromažďují na adrese http://www.policeapk.com. Tato zásada se nevztahuje na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů než tohoto webu.

Dohoda

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Osobní údaje, které požadujete, a důvody, proč jste požádáni, budou objasněny, když vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, například vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo, obsah zprávy nebo přílohy, kterou nám můžete zaslat, a další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Při registraci k účtu vás můžeme požádat o poskytnutí kontaktních údajů, jako je vaše jméno, název firmy, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše údaje

Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

  • Poskytujeme, provozujeme a udržujeme naše webové stránky
  • Vylepšujte, přizpůsobujte a rozvíjejte naše webové stránky
  • Pochopte a analyzujte, jak používáte naše webové stránky
  • Vyvíjejte nové produkty, služby, funkce a funkce
  • Komunikujeme s vámi přímo nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, mimo jiné za účelem poskytování zákaznických služeb, poskytování aktualizací a dalších informací o webových stránkách, jakož i pro marketingové a komunikační účely. povýšení
  • Zasílat vám e-maily
  • Najděte a předcházejte podvodům

Uložte soubor

http://www.policeapk.com dodržuje standardní postup pro používání souborů protokolu. Tyto soubory registrují návštěvníky, když navštíví web. To provádějí všechny hostingové společnosti a je to součást analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a čas, stránky převodu / výstupu a počet kliknutí, pokud je to možné. Nesouvisí s žádnými osobními údaji. Účelem těchto informací je analyzovat trendy, spravovat web,

Soubory cookie a webové majáky

Jako každá jiná webová stránka, i http://www.policeapk.com používá soubory cookie. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků a webových stránek, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci interakce uživatele přizpůsobením obsahu naší webové stránky typu prohlížeče návštěvníka a / nebo jiným informacím.

Více obecných informací o tomto souboru cookie naleznete na . Co jsou cookies ?

Coobor cookie Google DoubleClick DART

Google je jedním z dodavatelů třetích stran na našem webu. Používá také soubory cookie nazývané soubory DART k inzerci návštěvníků našich stránek na základě jejich návštěv na www.website.com a dalších webových stránkách na internetu. Návštěvníci se však mohou odhlásit z používání souborů cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamní a obsahové sítě Google na adrese https://policies.google.com/technologies/ads

Zásady ochrany osobních údajů reklamního partnera

V tomto seznamu naleznete zásady ochrany osobních údajů každého z reklamních partnerů http://www.policeapk.com.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky používané v příslušných reklamách, a odkazy, které se zobrazují na adrese http://www.policeapk.com a které se odesílají přímo do prohlížečů. uživatelů. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření efektivity reklamních kampaní a / nebo k přizpůsobení reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Vezměte prosím na vědomí, že http://www.policeapk.com nemá přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie používanými inzerenty třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů http://www.policeapk.com se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme, abyste si přečetli příslušné zásady ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran, kde získáte další informace. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak odmítnout určité možnosti.

Soubory cookie můžete deaktivovat pomocí nastavení svého individuálního prohlížeče. Další informace o tom, jak spravovat soubory cookie pomocí určitých webových prohlížečů, najdete na příslušných webových stránkách těchto prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (neprodávejte mé osobní údaje)

Podle CCPA mají spotřebitelé v Kalifornii mimo jiné nárok na:

Požadavek, aby společnost, která shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnila kategorie a konkrétní osobní údaje, které společnost o spotřebiteli shromáždila.

Požádejte společnost, aby odstranila veškeré osobní informace o spotřebitelích, které shromáždila.

Požádejte společnost, která prodává osobní údaje spotřebitele, aby osobní údaje spotřebitele neprodávala.

Pokud podáte žádost, máme na odpověď měsíc. Pokud si přejete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajů GDPR

Chceme zajistit, abyste si byli plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na následující výhody:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopie vašich osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat nominální poplatek.

Právo na opravu – Máte právo požadovat, abychom opravili veškeré informace, které považujete za nespolehlivé. Máte také právo požadovat, abychom vyplnili veškeré informace, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – Máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenos údajů – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek přenesli údaje, které shromažďujeme, do jiné organizace nebo přímo k vám.

Pokud podáte žádost, máme na odpověď měsíc. Pokud si přejete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Informace o dětech

Další částí naší priority je chránit děti, když používají internet. Doporučujeme rodičům a opatrovníkům sledovat jejich online aktivity, účastnit se jich a / nebo monitorovat a spravovat je.

http://www.policeapk.com vědomě neshromažďuje osobní údaje od dětí mladších 13 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo tento typ informací na našich webových stránkách, důrazně vám doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali, a uděláme vše pro to, abychom tyto informace okamžitě odstranili z našich záznamů.

Comments closed.